ANKARA / ALTINDAĞ - Kavaklı İlkokulu

Kavaklı İlkokulu

Kavaklı Mahallesi Küme Evler No 119 ALTINDAĞ/ANKARA
Vizyon
Yüksek yaşam standartlarına ulaşmayı amaç edinmiş, bilgi ve teknolojiyi hayatında kullanabilen, çağdaş dünya düzeyinde mükemmelliği arayan, topluma ve insani değerlere saygılı, katılımcı, çalışkan, güvenilir, başarıyı hedefleyen özgür, mutlu bireyler yetiştirmek ve onları ortaöğretime hazırlamak.
Misyon
Kavaklı mahallesinin tek eğitim kurumunun, Kavaklı İlköğretim Okulu’nun misyonu; Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı vatanını, milletini seven, teknolojiyi günlük hayatında kullanabilen, özgüveni yüksek, insan haklarına saygılı, düşünen düşüncelerini rahat bir şekilde ifade eden, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, toplumsal çıkarları ön planda tutan özgür bireyler yetiştirmektir ve tüm paydaşlarının aynı zihniyetle çalışmasını sağlamak.
09.30-14.50
KALORİFERLİ
Ulaşım
ALTINDAĞ KARAPÜRÇEK GÜZERGAHINDAN OTOBÜS SEFERLERİ VARDIR.315 ve 335 EGO OTOBÜSÜ 08.30 - 11.00 - 12.30 - 14.00 -15.40 17.00 SAATLERİNDE HÜSEYİNGAZİ SONDURAKTAN KALKMAKTADIR. DİĞER İLÇELERDEN 2 VEYA DAHA FAZLA VESAYİT İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
KAVAKLI MAHALLESİ. KİRALIK EV BULUNMAMAKTADIR.
25 KM CİVARI
Kurumumuzda ilkokul ve ortaokul birlikte eğitim - öğretim yapmaktadır.